Het Cultuurcafé

Binnen bij boekhandel Van der Meer staat de koffie klaar in Het Cultuurcafé. Of ga voor een mooie thee uit ons ruime assortiment van The Art of Tea. Dagelijks wisselende zoete lekkernijen worden in de vitrines aangeboden.

Stichting Het Cultuurcafé
De activiteiten die we organiseren op ons podium worden mede mogelijk gemaakt door de Vriendenkring van Stichting Het Cultuurcafé. Voor €100 euro per jaar kunnen wij veel activiteiten gratis of tegen een minimale entree aanbieden en zo laagdrempelig mogelijk houden. Vrienden hebben regelmatig voorrang op hun reservering of krijgen vrij toegang met consumptie. Bovendien proberen we hen zo nu en dan met een extraatje te verrassen.
Zoals bij iedere goede vriend zal het er op neerkomen dat we elkaar soms wat vaker zien en een andere keer wat minder regelmatig, maar we waarderen en respecteren elkaar en leggen niets in de weegschaal.

Vul uw gegevens in en word vriend van Het Cultuurcafé.

Draag je ons liever met een eenmalige, willekeurige bijdrage een warm hart toe dan is dat ten eerste natuurlijk ook zeer welkom, en kan dat door middel van deze link of door een kontante bijdrage in de spaarpot in de boekhandel te doen.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via onze 'Lokaal boeken nieuws & evenementen' nieuwsbrief: 

www.boekhandelvandermeer.nl/nieuwsbrief